Bloganje

Kdo še ni slišal za blog? V teh hitrih časih je bloganje čedalje bolj pomembno in postaja res nuja za uspešno promocijo dejavnosti na internetu.

Preberite si zanimiv blog o izdelavi spletnih strani

Iskanje po blogih – sedaj še bolj enostavno : Spletnik Blog

Clipped from: http://blog.spletnik.si/2010/09/08/iskanje-po-blogih-%e2%80%93-sedaj-se-bolj-enostavneje/

Blog, bloganje, blogarji, blogarstvo, blogosfera … Zagotovo poznate ta spletni pojav, ki se je že zasidral med glavne akterje spletnega marektinga. Ste že razmišljali, da bi imeli blog za svoje podjetje? Super, ste na pravi poti do novega komunikacijskega kanala, ki bo utrdil vaše podjetje na spletu. Pisanje lastnega bloga pa ni edina aktivnost, če želite biti aktiven in konkurenčen član blogosfere. Druga plat je spremljanje blogov drugih v vaši panogi, da ostanete na tekočem. Pa si za vsak primer najprej razjasnimo, kaj blog sploh je in zakaj ga potrebujemo.

Kaj je blog?
Blog je spletni dnevnik oz. e-dnevnik, ki se ga uporablja z namenom ustvarjanja relevantne vsebine, povratnih povezav in zaupanja v podjetje/blagovno znamko. Termin izhaja iz angleške besede weblog ali web log. Običajno vsebuje besedilo, slike in povezave na druge bloge, spletne strani ter druge medije, ki se nanašajo na določeno tematiko. Posebna vrsta bloganja je mikro-bloganje, ki sestoji iz blogov z zelo kratkimi objavami. Več o mikro-bloganju lahko preberete v enem izmed nedavnih člankov o Twitterju.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: