Kdaj prenoviti spletno stran

Če razmišljate o prenovi spletne strani, potem ste na pravem mestu. V splošnem je težko je točno določiti, kdaj je pravi čas. Nekatere strani že ob objavi potrebujejo prenovo, druge pa lahko optimalno delujejo tudi 5 let. Za lažjo odločitev vam ponujam nekaj glavnih razlogov. 

1. Od izdelava spletne strani je preteklo že več kot 5 let

V splošnem je težko določiti po kakšnem času spletna stran zastari. Nekatere že po dveh letih, druge kasneje. A če je od izdelave preteklo že več kot 5 let, je zelo velika verjetnost, da je vaša stara spletna stran že oddelala svoje.  

2. Zastarel dizajn

Je vaš dizajn že zastarel? Ste morda vmes prenovili logotip in ostale elemente vaše grafične podobe, a ste pozabili ažurirati spletno stran? Potem je sedaj pravi čas, da to storite. 

3. Neučinkovit urejevalnik spletne strani

Imate težave z urejavalnikom? Vam že sama misel na urejanje spletne strani nažene strah v kosti? Nemalokrat so slabi urejevalniki krivi, da uporabniki zelo redko ažurirajo spletno stran, kar na koncu povzroči zelo slab učinek te spletne strani. Moderni urejevalniki omogočajo gledanje in sprotno urejanje vsebine, brez zapletenih uporabniških vmesnikov. Če vaša stran uporablja prastar urejevalnik, potem je morda čas za prenovo.

Več o prenovi spletne strani

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: