Spletna vizitka za refleksno masažo stopal in dlani, ter metamorfno tehniko

Modrost refleksne masaže stopal izvira iz daljnih civilizacij starega Egipta, Kitajske, Indije, Japonske in v tradicijah severnoameriških indijancev. V začetku dvajsetega stoletja je Dr.William Fitzgerald razvil tako imenovano consko metodo, s katero je dokazal, da so deli telesa med seboj povezani. Njegova učenka, fizioterapevtka Eunice Ingham je njegovo teorijo razvila še podrobneje in dokazala, da imajo stopala najnatančnejše in najobčutljivejše cone od vseh drugih delov telesa. Moderna refleksna terapija je zdaj postala tako znanost kot umetnost. 

Cocoon studio

Za optimalen uspeh terapije so potrebne najmajn 4 masaže, od 45 minut do največ 60 minut, ker se takrat sproži čiščenje telesa, pričenja se proces vzpostavljanja energetskega ravnovesja v telesu. Masaža se izvaja 2 krat tedensko, med tem časom ima telo možnost, da izloči strupe iz telesa in je pripravljeno na novo aktivacijo refleksnih con.

 

Refleksne točke hrbtenice so potemtakem nosilke določenega časovnega obdobja. Ob spočetju bi lahko kot najaktivnejši del veljal oče, ki pravzaprav le tu polno sodeluje pri ustvarjanju novega življenja. Seveda pri spočetju sodeluje tudi mati, ki pa izpolnitev tega sodelovanja doživi šele ob porodu. Med tema dogodkoma pa poteka čas zorenja v maternici. Zato takrat, kadar obdelujemo to območje, v resnici obdelujemo zgradbo časa, v katerem so se primarno utrdile vse naše poznejše lastnosti.

Robert St. John je do tega spoznanja, na katero je opozorila že tradicionalna kitajska akupunktura, prišel v šestdesetih letih tega stoletja. Najprej je metodo imenoval prenatalna terapija, ker se pač nanaša na čas pred rojstvom in na čas zorenja v maternici, pozneje pa se je uveljavilo ime metamorfna metoda.

Za izdelavo spletne strani skrbi e-vizitka.biz

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: