Spletna stran Masaže na domu

Privoščite si masažo na domu.

Za vas je primerna:

– če ste stalno v pomanjkanju časa, še posebej kadar si ga želite vzeti zase,
– če se vam po službi enostavno nikamor več ne ljubi, vseeno pa vaše telo kliče po sprostitvi,
– če cenite domače udobje in se doma najbolje počutite, 
– če zaradi kakršnegakoli vzroka ne morete zapustiti doma (nimate prevoza, morate biti dosegljivi doma, ne morete pustiti otrok samih…).

Masaža na domu vam omogoča popolno udobje. S seboj prinesem masažno mizo, rjuhe, olje in glasbo za sprostitev. Vi poskrbite le za dovolj velik prostor.

 |  |  |  |

POTEK MASAŽE 
• Pred masažo se na kratko pogovorimo o morebitnih problematičnih predelih, kjer je potrebno masažo prilagoditi.
• Masaža celega telesa obsega masažo rok, nog, prsnega koša, trebuha, mišic zadnjice in hrbta. V primeru, da zaradi kakršnihkoli osebnih razlogov na določenem delu ne želite masaže, se ta del izpusti. Po dogovoru pa se lahko doda še masaža obraza in glave.

MASAŽA S ČOKOLADO   
Ko želite razvajanje, si privoščite masažo z čokolado oz. kakavovim maslom, saj je edinstveno doživetje za ljubitelje čokolade. Sladkobna, poželjiva, nepremagljiva čokolada, vas popolnoma čutno prevzame, saj združi sprostitev telesa in duha

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL   
Refleksologija zajema manipulacijo določenih predelov stopala. Njen cilj je, da bi pripeljali telo v harmonijo. Po spoznanjih refleksologije so točno določeni predeli stopala povezani s točno določenimi telesnimi organi. Mišljeno je, da z draženjem ustreznega predela s palcem ali ostalimi prsti odstranimo energijske blokade.

 

Za izdelavo spletne strani skrbi sistem www.e-vizitka.biz.

Komentiraj