Spletna stran Zumba Energy

Zumba je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinsko-ameriški glasbi. Koreografije menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in ojačati vaše celotno telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa, vaše srce! Vadba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov. Ob seksi in energičnih latinoameriških ritmih ustvarja vzdušje razgretega plesišča, a obenem prinaša vidne rezultate. Zumba je edinstvena, učinkovita in najbrž najzabavnejša nova fitness senzacija pri nas!

Kelly Garcia – inštruktorica zumbe

“Prihajam iz Dominikanske Republike. S plesom se ukvarjam že od rosne mladosti. Plesala sem bachato, reggeton, salso. Kasneje sem te plese tudi poučevala. Naredila sem tudi licenco za ZUMBO zelo sem navdušena, zdaj zumbo tudi poučujem. Ko plešem zumbo se počutim zelo živo, veselo saj vključuje latinske gibe, ki so meni zelo pri srcu.”

Gymstick vadbene palice, so večnamenski vadbeni dodatek za vsak dom in fitnes. Vadbena palica vam omogoča veliko število športnih vaj, tako za rekreativne športnike, seniorje, otroke, kot tudi za napredne športnike in profesionalce.

S palico lahko izvajate vadbe za gibljivost, toning telesa, vadbe za moč, PILATES in drugo.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: